За WebsiteBuilderBG

Ние в WebsitBuilderBG сме екип професионалисти и криейтъри в сферата на уеб дизайна, SEO оптимизацията и маркетинга. 

Изработка на онлайн магазин
WebsiteBuilderBG

За нас

Ние в WebsitBuilderBG сме екип професионалисти и криейтъри в сферата на уеб дизайна, SEO оптимизацията и маркетинга. Имаме вече над 5 години опит в проектирането и поддържането на сайтове в България и по света. Предлагаме Ви индивидуален подход, внимание към детайлите и креативни идеи и винаги да следим последните тенденции в дизайна, SEO оптимизацията, рекламата и онлайн маркетинга. Кажете ни идеите си за бизнес и ние ще ви помогнем да ги реализирате успешно!

Екипът!

Хората, които изпратиха запитване до Гринуич за удължаване на денонощието с още няколко часа

Илия

Илия

Собственик

Илия е на 34г. Освен собственик е и маркетинг експерт в #WebsitebuilderBG. Голям професионалист и перфекционист. 👌🏻👨🏼‍💻Човекът, който надхвърля значението на думата педантичен. За него важи правилото или всичко ще бъде както трябва или няма да участвам. Определя се като любопитен и организиран човек, който винаги търси причината зад нещата и трудно се примирява с отговора „защото така“. В свободното си време обича да пътува и да бъде сред приятели. Има алергия към ранното ставане, затова той заключва офиса 😁🔐🚪

Стефан

Стефан

Собственик

Стефан е на 32г. Освен собственик е и експерт мениджър продажби в #WebsitebuilderBG. Човекът стратегия, е завършил Маркетинг и мениджмънт в МТМ колеж. 📚👨🏻‍💻👨🏻‍🎓В свободното си време обича да гледа и играe футбол. Голям фен съм на Барселона! ⚽️Попитахме го какво го вдъхновява всеки ден?Хората около мен! Мотивира ме одобрението на клиентите – когато отсрещната страна е доволна от свършената работа.🤜🏻🤝

Христо

Христо

Собственик

Христо е на 34г. и е гражданин на света. Той е навсякъде и по всяко време. Осввен собственик, Ицо е и нашият главен разработчик в #WebsitebuilderBG. Той е човекът, който може да работи 24/7 с подкрепата на 2/3 шоколада. 🍫🍫🍫Човекът, който никога не казва няма да стане… и след това съжалява, докато не го направи.💻📱🤘🏻

WebsiteBuilderBG

Гери

Административен и финансов мениджър

Запознайте се с Гергана. Тя е на 33 години и е един от най-важните кадри на #WebSiteBuilderBG. Гергана или както всички я наричаме- Гери, е нашият административен и финансов мениджър, без нея работата ни е наполовина свършена. Тя е изключително организиран човек и държи много на това, тъй като добрата организация е изключително важна и неизменна част от деня й.В личен план пътуването и Италия са нейната страст, но винаги трябва да бъде по план, все пак е готова винаги да се отбие за някоя италианска вкусотия. Разбира се остава време за някоя книжка, въпреки че с дъщеричката й Дария, играта е по-забавна.

Ина

graphic designer

Представяме ви Ина Спасова – графичен и web дизайнер в #WebsitebuilderBG. Ина е на 25 години от гр. София. Завършила е Нов български университет със специалност Реклама и Графичен дизайн. 👩🏼‍🎓👩🏼‍💻🦁Какво да ви разкажем за нея ли? Тя е ГОТИНА, усмихната, гордее се с чувството си за отговорност и дисциплина. Пристрастена е към кафето, има фобия да пътува с метро. 🌸🌻🌞

Вергиния

Офис мениджър

Запознайте се с Вергиния или както всички я наричаме Вержи. Тя е офис мениджър в #WebsitebuilderBG. Тя е жената ЧУДО с най-заразителния смях. 🦸‍♀️Вержи се определя като позитивен и всеотдаен човек. В свободното си време обича да бъде със сина си, който е толкова храбър колкото името си. 👩‍💻💻❤️

 

Тодор

Тодор

Back-end developer

Тодор е на 23г. и е разработчик в #WebsitebuilderBG. В момента учи компютърни системи и технологии в Русенския университет. В свободното си време обича да се занимава с автомобила си. С една дума – симпатяга – притеснителен и откровен.

Стефан

Стефан

developer

Запознайте се със Стефан на 26г., разработчик в #WebsitebuilderBG. Завършил като web developer и на практиката не обича да отказва, винаги ще намери начин да сбъдне желанието на клиента. Без котката си не може да се справи, тъй като мине през клавиатурата пренаписва целия код, кога за добро, кога за лошо. Обича да глези колата си и да ходи на пътешествия, предпочита на дадената дестинация да има море или писта.

stoyan

Стоян

developer

Запознайте се със Стоян на 23г, той е нашият иноватор в разработката на Уеб сайтове.Обича да пътува, предпочита планините, тъй като е по-хладно, но не би отказал и морето. Предпочита да разработва Вашия сайт на силна музика, за да бъде още по-динамичен. През свободното си време се занимава с коли, ремонт на личната или на някой приятел, ако има нужда.

Николай

Николай

Мениджър продажби

Запознайте се с Николай. Той е на 21 години, по професия мениджър продажби #WebSiteBuilderBG. Николай обича предизвикателствата. В неговия речник думата ”проблем” липсва, тъй като той е готов с решенията си на момента. С изключително богат речник, той има идея във всяка една ситуация. Наричаме го ”момчето фурия”. Млад, амбициозен, мотивиран и винаги готов да разгърне целият си потенциал! В личен план, обича да пътува, независимо дали е спонтанно пътуване, дръзко приключение или луксозна ваканция!

andzhela

Анджела

junior developer

Анджи е на 24 години и е разработчик в #WebsiteBuilderBG. Предизвикателствата пред нея не я плашат, защото е въоражена с упоритост и оптимизъм. Завършила информационни системи и технологии. Любител фотограф, обича рок музика, обича дългите разходки сред природата, именно така се чувства заредена с положителна енергия.

57BD8F4B-CDB9-486B-A2AA-4BF22217CBC3

Виолетa

junior developer

Вили е на 24, наскоро завърши Нов Български Университет със специалност „Телекомуникации и компютърни системи“ с професионална квалификация „Компютърен инженер“. Изключително мила, всеотдайна и искрена. Най-добрите й качества са търпение и креативност. В професионален аспект се чувства удовлетворена от добре свършената работа, а почивката за нея е студен коктейл на гръцкото крайбрежие.

Диана

Диана

Специалист административни проекти

Представяме Ви Диана, на 27г., специалист продажби в #WebsiteBuildeBg, С професионализма си, тя ще Ви помогне в избора, как да представите Уеб сайта си в най-добрата светлина, за да изпитат потребителите Ви удоволствие, когато го посещават. Диана е супер майка на малка госпожица и умее да съчетава толкова добре работата и детето си, че да остане време за едно кафе и малко четене на любимата й книга.

monika

Моника

Консултант корпоративни клиенти

Моника е на 27г. и по професия е експерт продажби в #WebSiteBuilderBG. Човекът, за когото думата “невъзможно”, не съществува. Мони е живият пример за експертното мнение, което Ви е нужно, за да притежавате перфектната Уеб визитка. Майка на две “щури деца”. Страхът от влечуги, не пречи да прави любимите си излизания със своето семейство, сред природата. Въпреки че не й личи, винаги е готова да сгъне един шоколад.

fati

Фати

консултант корпоративни клиенти

Запознайте се с Фати, на 25г. от Благоевград. В #WebSiteBuilderBG тя заема длъжността Специалист продажби. Правилният човек, на когото може да разчитате, че ще предложи най-доброто за Вашия уеб сайт. Притежаваща способността да омайва събеседника си, което й позволява да бъде перфектна и отдадена на работата си. Разбира се, това не й пречи да прави двете си любими неща, пътуването и да бъде с дъщеричката си, която много обича. Винаги остава време да направи някой сладкиш, който да сподели с колегите.

aleks

Александра

Специалист Продажби

Александра е на 33г. и е специалист продажби в #WebSiteBuilderBG.В офисът ни в гр.Петрич, Алекс ще Ви посрещне с кафе и оферта за Вашият уеб сайт, няма как да си тръгнете без да е отговорила професионално на всеки възникнал въпрос. Майка на две прекрасни деца. Страстта й към ориента, я кара да посещава все повече близкоизточни страни, за сега Турция я запленява най-много. Обича да бъде сред приятели и семейството си.

lili-stoilova

Лили С.

Специалист Продажби

Запознайте се с Лили Стоилова на 23 , в #WebsiteBuilderBG, заема длъжността специалист продажби, в един от офисите ни в Благоевград. Всяка сутрин идва с усмивка на лицето, като задължително носи нещо сладко за колегите. Винаги успява да обори всяко грешно мнение, с неоспорими факти. На работното място е неуморна и готова винаги с отговор на всеки Ваш въпрос.

Фати Т.

Фатиме

Консултант микро бизнес

Запознайте се с Фатиме на 25г. Експерт по всеки Ваш въпрос, с индивидуален подход към клиента, Фати е Вашият супер консултант. Истински факир в кухнята, с нейните неустоими вкусотии, всички работим с желание. Майка, чиято дъщеричка е следващият маркетинг експерт в WebsitebuilderBG. Свободното си време прекарва на чист въздух със семейството си на село. Обича да експериментира и има фобия от змии.