За WebsiteBuilderBG

Ние в WebsitBuilderBG сме екип професионалисти и криейтъри в сферата на уеб дизайна, SEO оптимизацията и маркетинга.

WebsiteBuilderBG

За нас

Ние в WebsitBuilderBG сме екип професионалисти и криейтъри в сферата на уеб дизайна, SEO оптимизацията и маркетинга. Имаме вече над 6 години опит в проектирането и поддържането на сайтове в България и по света. Предлагаме Ви индивидуален подход, внимание към детайлите и креативни идеи и винаги да следим последните тенденции в дизайна, SEO оптимизацията, рекламата и онлайн маркетинга. Кажете ни идеите си за бизнес и ние ще ви помогнем да ги реализирате успешно!

Интересни факти

Изработени сайтове
0 +
Рекламни кампании
0 +

Екипът!

Нашата компания се гордее с добре обучен и мотивиран екип, който е готов да отговори на всички ваши нужди. Нашите експерти са специализирани в различни области и имат дългогодишен опит в своите дейности.

В нашия екип ще откриете професионалисти в областта на дизайна, разработката на софтуер, маркетинга, продажбите и обслужването на клиенти.

Ние сме екипът, който изпрати запитване до Гринуич за удължаване на денонощието с още няколко часа.

Стефан

УПРАВИТЕЛ

Стефан е на 34г. Освен собственик е и експерт мениджър продажби в #WebsitebuilderBG. Човекът стратегия, е завършил Маркетинг и мениджмънт в МТМ колеж. 📚👨🏻‍💻👨🏻‍🎓В свободното си време обича да гледа и играe футбол. Голям фен съм на Барселона! ⚽️Попитахме го какво го вдъхновява всеки ден?Хората около мен! Мотивира ме одобрението на клиентите – когато отсрещната страна е доволна от свършената работа.🤜🏻🤝

Илия

УПРАВИТЕЛ

Илия е на 35г. Освен собственик е и маркетинг експерт в #WebsitebuilderBG. Голям професионалист и перфекционист. 👌🏻👨🏼‍💻Човекът, който надхвърля значението на думата педантичен. За него важи правилото или всичко ще бъде както трябва или няма да участвам. Определя се като любопитен и организиран човек, който винаги търси причината зад нещата и трудно се примирява с отговора „защото така“. В свободното си време обича да пътува и да бъде сред приятели. Има алергия към ранното ставане, затова той заключва офиса 😁🔐🚪

Христо

УПРАВИТЕЛ

Христо е на 35г. и е гражданин на света. Той е навсякъде и по всяко време. Освен собственик, Ицо е и нашият главен разработчик в #WebsitebuilderBG. Той е човекът, който може да работи 24/7 с подкрепата на 2/3 шоколада. 🍫🍫🍫Човекът, който никога не казва няма да стане… и след това съжалява, докато не го направи.💻📱🤘🏻

Гери

АДМИНИСТРАТИВЕН И
ФИНАНСОВ МЕНИДЖЪР

Запознайте се с Гергана. Тя е на 33 години и е един от най-важните кадри на #WebSiteBuilderBG. Гергана или както всички я наричаме- Гери, е нашият административен и финансов мениджър, без нея работата ни е наполовина свършена. Тя е изключително организиран човек и държи много на това, тъй като добрата организация е изключително важна и неизменна част от деня й.В личен план пътуването и Италия са нейната страст, но винаги трябва да бъде по план, все пак е готова винаги да се отбие за някоя италианска вкусотия. Разбира се остава време за някоя книжка, въпреки че с дъщеричката й Дария, играта е по-забавна.

Ина

GRAPHIC DESIGNER

Представяме ви Ина Спасова – графичен и web дизайнер в #WebsitebuilderBG. Ина е на 25 години от гр. София. Завършила е Нов български университет със специалност Реклама и Графичен дизайн. 👩🏼‍🎓👩🏼‍💻🦁Какво да ви разкажем за нея ли? Тя е ГОТИНА, усмихната, гордее се с чувството си за отговорност и дисциплина. Пристрастена е към кафето, има фобия да пътува с метро. 🌸🌻🌞

Вергиния

ОФИС МЕНИДЖЪР

Запознайте се с Вергиния или както всички я наричаме Вержи. Тя е офис мениджър в #WebsitebuilderBG. Тя е жената ЧУДО с най-заразителния смях. 🦸‍♀️Вержи се определя като позитивен и всеотдаен човек. В свободното си време обича да бъде със сина си, който е толкова храбър колкото името си. 👩‍💻💻❤️

Тодор

FULL STACK DEVELOPER

Тодор е на 24г. и е разработчик в #WebsitebuilderBG. В момента учи компютърни системи и технологии в Русенския университет. В свободното си време обича да се занимава с автомобила си. С една дума – симпатяга – притеснителен и откровен.

Елия

BACK-END DEVELOPER

Запознайте се с Елия на 24г. Тя е завършила Технически Университет – София със специалност „Бизнес информационни системи“. Тя е усмихната и позитивна!
В работата си е отдадена, стриктна и целеустремена. В свободното си време обича да пътува. Това което я кара да се чувства щастлива са приключенията, заради това не спира да предизвиква себе си!

Анджела

FRONT-END DEVELOPER

Анджи е на 24 години и е разработчик в #WebsiteBuilderBG. Предизвикателствата пред нея не я плашат, защото е въоражена с упоритост и оптимизъм. Завършила информационни системи и технологии. Любител фотограф, обича рок музика, обича дългите разходки сред природата, именно така се чувства заредена с положителна енергия.

Диана

СПЕЦИАЛИСТ
АДМИНИСТРАТИВНИ ПРОЕКТИ

Представяме Ви Диана, на 27г., специалист продажби в #WebsiteBuildeBg, С професионализма си, тя ще Ви помогне в избора, как да представите Уеб сайта си в най-добрата светлина, за да изпитат потребителите Ви удоволствие, когато го посещават. Диана е супер майка на малка госпожица и умее да съчетава толкова добре работата и детето си, че да остане време за едно кафе и малко четене на любимата й книга.

Моника

КОНСУЛТАНТ КОРПОРАТИВНИ КЛИЕНТИ

Моника е на 27г. и по професия е експерт продажби в #WebSiteBuilderBG. Човекът, за когото думата “невъзможно”, не съществува. Мони е живият пример за експертното мнение, което Ви е нужно, за да притежавате перфектната Уеб визитка. Майка на две “щури деца”. Страхът от влечуги, не пречи да прави любимите си излизания със своето семейство, сред природата. Въпреки че не й личи, винаги е готова да сгъне един шоколад.

Фати

КОНСУЛТАНТ КОРПОРАТИВНИ КЛИЕНТИ

Запознайте се с Фати, на 25г. от Благоевград. В #WebSiteBuilderBG тя заема длъжността Специалист продажби. Правилният човек, на когото може да разчитате, че ще предложи най-доброто за Вашия уеб сайт. Притежаваща способността да омайва събеседника си, което й позволява да бъде перфектна и отдадена на работата си. Разбира се, това не й пречи да прави двете си любими неща, пътуването и да бъде с дъщеричката си, която много обича. Винаги остава време да направи някой сладкиш, който да сподели с колегите.

Виктория

КОНСУЛТАНТ МАЛЪК И СРЕДЕН БИЗНЕС

Запознайте се с Виктория на 21 години, служител на един от офисите ни в град Благоевград, готова да Ви разясни всичко за интернет пространството и да помогне на вас и вашият уеб сайт да се развие до такава степен, че потребителите Ви да се наслаждават така, както тя на семейството си. В свободното си време тя и половинката й обичат да обикалят страната. Би дала всичко от себе си за доброто на клиентите и колегите си.

Роксана

МАРКЕТИНГ СПЕЦИАЛИСТ

Роксана на 26г от София. В #WebsitebuilderBG. заема длъжността Маркетинг Специалист. Занимава се с поддръжката на профилите в социалните медии. Винаги е готова да помогне, за правилното разпределение на задачите. Роксана определя себе си, като много подреден човек. Обича да учи нови неща и е готова да започне с ново предизвикателство по всяко време. Дава всичко от себе си в своята работа, а в свободното си време обича да бъде с малката си дъщеричка.

Желаете да сте следващия наш колега?

Ако желаете да работите при нас, кликнете върху стрелката и попълнете формата.

Play Video

Кандидатствайте при нас:

Име *
Фамилия *
Телефон *
Имейл
Желана позиция *
Прикачете CV *
Maximum file size: 2 GB
В pdf формат
Накратко за Вас