За WebsiteBuilderBG

Ние в WebsitBuilderBG сме екип професионалисти и криейтъри в сферата на уеб дизайна, SEO оптимизацията и маркетинга. 

Изработка на онлайн магазин
WebsiteBuilderBG

За нас

Ние в WebsitBuilderBG сме екип професионалисти и криейтъри в сферата на уеб дизайна, SEO оптимизацията и маркетинга. Имаме вече над 5 години опит в проектирането и поддържането на сайтове в България и по света. Предлагаме Ви индивидуален подход, внимание към детайлите и креативни идеи и винаги да следим последните тенденции в дизайна, SEO оптимизацията, рекламата и онлайн маркетинга. Кажете ни идеите си за бизнес и ние ще ви помогнем да ги реализирате успешно!

Интересни факти

0
Доволни клиенти
0 +
Изработени сайтове
0 +
Рекламни кампании

Екипът!

Нашата компания се гордее с добре обучен и мотивиран екип, който е готов да отговори на всички ваши нужди. Нашите експерти са специализирани в различни области и имат дългогодишен опит в своите дейности.

В нашия екип ще откриете професионалисти в областта на дизайна, разработката на софтуер, маркетинга, продажбите и обслужването на клиенти.

Ние сме екпът, който изпрати запитване до Гринуич за удължаване на денонощието с още няколко часа. 

Стефан

Стефан

Управител

Стефан е на 32г. Освен собственик е и експерт мениджър продажби в #WebsitebuilderBG. Човекът стратегия, е завършил Маркетинг и мениджмънт в МТМ колеж. 📚👨🏻‍💻👨🏻‍🎓В свободното си време обича да гледа и играe футбол. Голям фен съм на Барселона! ⚽️Попитахме го какво го вдъхновява всеки ден?Хората около мен! Мотивира ме одобрението на клиентите – когато отсрещната страна е доволна от свършената работа.🤜🏻🤝

FB_IMG_1649131615868

Илия

Управител

Илия е на 34г. Освен собственик е и маркетинг експерт в #WebsitebuilderBG. Голям професионалист и перфекционист. 👌🏻👨🏼‍💻Човекът, който надхвърля значението на думата педантичен. За него важи правилото или всичко ще бъде както трябва или няма да участвам. Определя се като любопитен и организиран човек, който винаги търси причината зад нещата и трудно се примирява с отговора „защото така“. В свободното си време обича да пътува и да бъде сред приятели. Има алергия към ранното ставане, затова той заключва офиса 😁🔐🚪

Христо

Христо

Управител

Христо е на 34г. и е гражданин на света. Той е навсякъде и по всяко време. Освен собственик, Ицо е и нашият главен разработчик в #WebsitebuilderBG. Той е човекът, който може да работи 24/7 с подкрепата на 2/3 шоколада. 🍫🍫🍫Човекът, който никога не казва няма да стане… и след това съжалява, докато не го направи.💻📱🤘🏻

snimka

Гери

Административен и финансов мениджър

Запознайте се с Гергана. Тя е на 33 години и е един от най-важните кадри на #WebSiteBuilderBG. Гергана или както всички я наричаме- Гери, е нашият административен и финансов мениджър, без нея работата ни е наполовина свършена. Тя е изключително организиран човек и държи много на това, тъй като добрата организация е изключително важна и неизменна част от деня й.В личен план пътуването и Италия са нейната страст, но винаги трябва да бъде по план, все пак е готова винаги да се отбие за някоя италианска вкусотия. Разбира се остава време за някоя книжка, въпреки че с дъщеричката й Дария, играта е по-забавна.

Ина

graphic designer

Представяме ви Ина Спасова – графичен и web дизайнер в #WebsitebuilderBG. Ина е на 25 години от гр. София. Завършила е Нов български университет със специалност Реклама и Графичен дизайн. 👩🏼‍🎓👩🏼‍💻🦁Какво да ви разкажем за нея ли? Тя е ГОТИНА, усмихната, гордее се с чувството си за отговорност и дисциплина. Пристрастена е към кафето, има фобия да пътува с метро. 🌸🌻🌞

Вергиния

Офис мениджър

Запознайте се с Вергиния или както всички я наричаме Вержи. Тя е офис мениджър в #WebsitebuilderBG. Тя е жената ЧУДО с най-заразителния смях. 🦸‍♀️Вержи се определя като позитивен и всеотдаен човек. В свободното си време обича да бъде със сина си, който е толкова храбър колкото името си. 👩‍💻💻❤️

 

Тодор

Тодор

Full stack developer

Тодор е на 23г. и е разработчик в #WebsitebuilderBG. В момента учи компютърни системи и технологии в Русенския университет. В свободното си време обича да се занимава с автомобила си. С една дума – симпатяга – притеснителен и откровен.

eli3

Елия

back-end developer

Запознайте се с Елия на 24г. Тя е завършила Технически Университет със специалност „Бизнес информационни системи“. Тя е усмихната и позитивна, след първата чаша кафе, разбира се!
В работата си е отдадена, стриктна и целеустремена. В свободното си време обича да пътува. Обожава морето, но не би отказала разходка в планината! Това което я кара да се чувства щастлива са приключенията, заради това не спира да предизвиква себе си!

andzhela

Анджела

front-end developer

Анджи е на 24 години и е разработчик в #WebsiteBuilderBG. Предизвикателствата пред нея не я плашат, защото е въоражена с упоритост и оптимизъм. Завършила информационни системи и технологии. Любител фотограф, обича рок музика, обича дългите разходки сред природата, именно така се чувства заредена с положителна енергия.

57BD8F4B-CDB9-486B-A2AA-4BF22217CBC3

Виолетa

front-end developer

Вили е на 24, наскоро завърши Нов Български Университет със специалност „Телекомуникации и компютърни системи“ с професионална квалификация „Компютърен инженер“. Изключително мила, всеотдайна и искрена. Най-добрите й качества са търпение и креативност. В професионален аспект се чувства удовлетворена от добре свършената работа, а почивката за нея е студен коктейл на гръцкото крайбрежие.

Николай

Николай

Мениджър продажби

Запознайте се с Николай. Той е на 21 години, по професия мениджър продажби #WebSiteBuilderBG. Николай обича предизвикателствата. В неговия речник думата ”проблем” липсва, тъй като той е готов с решенията си на момента. С изключително богат речник, той има идея във всяка една ситуация. Наричаме го ”момчето фурия”. Млад, амбициозен, мотивиран и винаги готов да разгърне целият си потенциал! В личен план, обича да пътува, независимо дали е спонтанно пътуване, дръзко приключение или луксозна ваканция!

fbt

Роксана

Маркетинг специалист

Роксана на 26г от София. В #WebsitebuilderBG. заема длъжността Маркетинг Специалист. Занимава се с поддръжката на профилите в социалните медии. Винаги е готова да помогне, за правилното разпределение на задачите. Роксана определя себе си, като много подреден човек. Обича да учи нови неща и е готова да започне с ново предизвикателство по всяко време. Дава всичко от себе си в своята работа, а в свободното си време обича да бъде с малката си дъщеричка.

Диана

Диана

Специалист административни проекти

Представяме Ви Диана, на 27г., специалист продажби в #WebsiteBuildeBg, С професионализма си, тя ще Ви помогне в избора, как да представите Уеб сайта си в най-добрата светлина, за да изпитат потребителите Ви удоволствие, когато го посещават. Диана е супер майка на малка госпожица и умее да съчетава толкова добре работата и детето си, че да остане време за едно кафе и малко четене на любимата й книга.

image_2022_11_17T09_00_20_862Z

Моника

Консултант корпоративни клиенти

Моника е на 27г. и по професия е експерт продажби в #WebSiteBuilderBG. Човекът, за когото думата “невъзможно”, не съществува. Мони е живият пример за експертното мнение, което Ви е нужно, за да притежавате перфектната Уеб визитка. Майка на две “щури деца”. Страхът от влечуги, не пречи да прави любимите си излизания със своето семейство, сред природата. Въпреки че не й личи, винаги е готова да сгъне един шоколад.

fati

Фати

консултант корпоративни клиенти

Запознайте се с Фати, на 25г. от Благоевград. В #WebSiteBuilderBG тя заема длъжността Специалист продажби. Правилният човек, на когото може да разчитате, че ще предложи най-доброто за Вашия уеб сайт. Притежаваща способността да омайва събеседника си, което й позволява да бъде перфектна и отдадена на работата си. Разбира се, това не й пречи да прави двете си любими неща, пътуването и да бъде с дъщеричката си, която много обича. Винаги остава време да направи някой сладкиш, който да сподели с колегите.

mustafa-djindji

Мустафа

Експерт Продажби

Мустафа определено е от хората, които се учат от грешките и се стреми никога да не ги повтарям. Той обича да учи и всеки ден да попива нови знания. Успешно комбинира образование и работа, учейки в строителен университет, едновременно с това дигитален маркетинг и програмиране, но е и напълно отдаден на работните си дейности, с цел по-добри резултати и покоряване на нови висини.

lili-stoilova

Лили С.

Специалист Продажби

Запознайте се с Лили Стоилова на 23 , в #WebsiteBuilderBG, заема длъжността специалист продажби, в един от офисите ни в Благоевград. Всяка сутрин идва с усмивка на лицето, като задължително носи нещо сладко за колегите. Винаги успява да обори всяко грешно мнение, с неоспорими факти. На работното място е неуморна и готова винаги с отговор на всеки Ваш въпрос.

Skype_Picture_2023_03_20T11_21_38_839Z

Деница

Специалист продажби

Деница Радева на 26 години, завършила е УНСС със специалност “Дигитален маркетинг” и работи в #WebsiteBuilderBG. В личен план обича да пътува, да бъде с приятелите си и да чете книги.

A2C4C81B-46CA-4E05-818D-6438C418CD22

Симона

Специалист продажби

Запознайте се със Симона на 21 години. В #WebSiteBuilderBG , заема длъжността специалист продажби. Тя се определя като позитивна, усмихната, търпелива, организирана,отговорна, отворена за нови знания,изпълнителна и с внимание към детайла. Стреми се винаги да постига целите си по най-добрия възможен начин. Свободното си време обича да прекарва с приятелите и семейството си.

viber_izobrazhenie_2022-10-26_12-57-35-000

Виолина

Специалист Продажби

Запознайте се с Виолина Серезлиева, на 25г., Специалист Продажби в #WebsitebuilderBG. Тя определя себе си като позитивен и борбен човек. В офиса дава всичко от себе си, за да удовлетвори желанията на нашите клиенти, а в свободното си време обича да е със семейството си. Не умее да готви, но пък обича да си похапва.

IMG-e2eaaf3a9083dbe62b90bdcd1036234c-V (1)

Виктория

Консултант малък и среден бизнес

Запознайте се с Виктория на 21 години, служител на един от офисите ни в град Благоевград, готова да Ви разясни всичко за интернет пространството и да помогне на вас и вашият уеб сайт да се развие до такава степен, че потребителите Ви да се наслаждават така, както тя на семейството си. В свободното си време тя и половинката й обичат да обикалят страната. Би дала всичко от себе си за доброто на клиентите и колегите си.

aleks

Александра

Експерт консултации за малък и среден бизнес

Александра е на 33г. и е специалист продажби в #WebSiteBuilderBG.В офисът ни в гр.Петрич, Алекс ще Ви посрещне с кафе и оферта за Вашият уеб сайт, няма как да си тръгнете без да е отговорила професионално на всеки възникнал въпрос. Майка на две прекрасни деца. Страстта й към ориента, я кара да посещава все повече близкоизточни страни, за сега Турция я запленява най-много. Обича да бъде сред приятели и семейството си.

margarita

Маргарита

Специалист продажби

Здравейте казвам се Маргарита. Аз съм на 26 години от град Пловдив. Винаги съм усмихната, позитивна,отзивчива и целеустремена. Обичам да предизвиквам себе си и постоянно се стремя да развивам знанията си. Изцяло съм в работния процес. През свободното си време обичам да прекарвам време със семейството си, да се забавлявам с децата си.