За WebsiteBuilderBG

Ние в WebsitBuilderBG сме екип професионалисти и криейтъри в сферата на уеб дизайна, SEO оптимизацията и маркетинга. 

WebsiteBuilderBG

За нас

Ние в WebsitBuilderBG сме екип професионалисти и криейтъри в сферата на уеб дизайна, SEO оптимизацията и маркетинга. Имаме вече над 5 години опит в проектирането и поддържането на сайтове в България и по света. Предлагаме Ви индивидуален подход, внимание към детайлите и креативни идеи и винаги да следим последните тенденции в дизайна, SEO оптимизацията, рекламата и онлайн маркетинга. Кажете ни идеите си за бизнес и ние ще ви помогнем да ги реализирате успешно!

Екипът!

Хората, които изпратиха запитване до Гринуич за удължаване на денонощието с още няколко часа

WEBSITEBUILDERBG2.jpg

Илия

Маркетинг експерт

Илия е на 32г. и е маркетинг експерт в #WebsitebuilderBG. Голям професионалист и перфекционист. 👌🏻👨🏼‍💻Човекът, който надхвърля значението на думата педантичен. За него важи правилото или всичко ще бъде както трябва или няма да участвам. Определя се като любопитен и организиран човек, който винаги търси причината зад нещата и трудно се примирява с отговора „защото така“. В свободното си време обича да пътува и да бъде сред приятели. Има алергия към ранното ставане, затова той заключва офиса 😁🔐🚪

WEBSITEBUILDERBG4.jpg

Стефан

Маркетинг мениджър

Стефан е на 31г. и е маркетинг мениджър в #WebsitebuilderBG. Човекът стратегия, е завършил Маркетинг и мениджмънт в МТМ колеж. 📚👨🏻‍💻👨🏻‍🎓В свободното си време обича да гледа и играe футбол. Голям фен съм на Барселона! ⚽️Попитахме го какво го вдъхновява всеки ден?Хората около мен! Мотивира ме одобрението на клиентите – когато отсрещната страна е доволна от свършената работа.🤜🏻🤝

WEBSITEBUILDERBG.jpg

Христо

Главен Разработчик

Христо е на 33г. и е гражданин на света. Той е навсякъде и по всяко време. Ицо е web developer в #WebsitebuilderBG. Той е човекът, който може да работи 24/7 с подкрепата на 2/3 шоколада. 🍫🍫🍫Човекът, който никога не казва няма да стане… и след това съжалява, докато не го направи.💻📱🤘🏻

Ина

Уеб дизайнер

Представяме ви Ина Спасова – графичен и web дизайнер в #WebsitebuilderBG. Ина е на 25 години от гр. София. Завършила е Нов български университет със специалност Реклама и Графичен дизайн. 👩🏼‍🎓👩🏼‍💻🦁Какво да ви разкажем за нея ли? Тя е ГОТИНА, усмихната, гордее се с чувството си за отговорност и дисциплина. Пристрастена е към кафето, има фобия да пътува с метро. 🌸🌻🌞

WebsiteBuilderBG

Гери

Административен и финансов мениджър

Запознайте се с Гергана. Тя е на 33 години и е един от най-важните кадри на #WebSiteBuilderBG. Гергана или както всички я наричаме- Гери, е нашият административен и финансов мениджър, без нея работата ни е наполовина свършена. Тя е изключително организиран човек и държи много на това, тъй като добрата организация е изключително важна и неизменна част от деня й. Гери е основния двигател за всички етапи в личната дискусия между прекия ръководител и служителя. В личен план пътуването и Италия са нейната страст, но винаги трябва да бъде по план, все пак е готова винаги да се отбие за някоя италианска вкусотия. Разбира се остава време за някоя книжка, въпреки че с дъщеричката й Дария, играта е по-забавна.

W11

Тодор

Разработчик

Тодор е на 21г. и е разработчик в #WebsitebuilderBG. Той е човекът с решението на всеки проблем с Вашия уеб сайт,🤘🏻👨🏻‍💻 Изпитва страх от зъболекари, а насладата от високите обороти на автомобила му, го кара да измисли най-динамичния и бърз дизайн за Вас и потребителите Ви. С една дума – симпатяга – притеснителен и откровен.

Вергиния

Офис мениджър

Запознайте се с Вергиния или както всички я наричаме Вержи. Тя е офис мениджър в #WebsitebuilderBG. Тя е жената ЧУДО с най-заразителния смях. 🦸‍♀️Вержи се определя като позитивен и всеотдаен човек. В свободното си време обича да бъде със сина си, който е толкова храбър колкото името си. 👩‍💻💻❤️

 

WEBSITEBUILDER8

Деница

Разработчик

Деница е от морето и обича кафето, само на 25 години, тя е професионалист с не малко опит зад гърба си. Дени е перфекционист, когато става въпрос за сайт, от нея получавате най-доброто. За нея думата “невъзможно” не съществува. Силната музика й действа успокоително, а забавлението с нея е заразително.

WEBSITEBUILDERBG9

Яна

Разработчик

Запознайте се с Яна, на 25г. тя е един от виновниците Вашият уеб сайт да бъде най-добрият. В нейни ръце, бъдете сигурни, че ще получите професионално отношение и доста голяма доза смях. В свободното си време се забавлява с приятели и разбира се с Макс, сладкият голдън, който я прави щастлива. Яна, може да бъде професионалистът и приятел за Вас и уеб сайта Ви.

WEBSITEBUILDER10

Янка

Маркетинг експерт

Запознайте се с Янка. Тя е на 28 години, по професия маркетинг експерт и двигател в един от офисите на #WebSiteBuilderBG. Тук всички я наричаме Янева, защото е изключително важна личност. Определя се, като човек отдаден на работата, с твърда ръка, въпреки че е с мек характер, тя се старае да пази реда и комфортната обстановка на екипа си. Тя е готова с отговор на всеки въпрос и взима правилното решение във всяка една ситуация. Човек, на когото може да се довериш в личен и професионален аспект. В личен план, изучава чужди езици и се стреми винаги към невъзможното, защото за нея невъзможното е винаги възможно!

W2

Николай

Мениджър продажби

Запознайте се с Николай. Той е на 21 години, по професия мениджър продажби #WebSiteBuilderBG. Николай обича предизвикателствата. В неговия речник думата ”проблем” липсва, тъй като той е готов с решенията си на момента. С изключително богат речник, той има идея във всяка една ситуация. Наричаме го ”момчето фурия”. Млад, амбициозен, мотивиран и винаги готов да разгърне целият си потенциал! В личен план, обича да пътува, независимо дали е спонтанно пътуване, дръзко приключение или луксозна ваканция!

WEBSITEBUILDER12

Габриела

Специалист Дигитален маркетинг

Габриела е на 23 г. и е специалист Дигитален маркетинг в #WebSiteBuilderBG. Обича да се рови в социалните мрежи и да подготвя креативни дизайни. Фотоапаратът е любимата й вещ и с него снима всичко и всички. В свободното си време ходи на театър и посещава музей и галерии, а когато наистина има цялото време на света обича да рисува.

W77

Петър

Разработчик

Петър е на 27 . Работи в #WebSiteBuilderBG като разработчик. Той е човекът, който изпипва нещата до последният детайл. Всеки ден ходи на фитнес и докато тича на пътеката измисля нови дизайни за вашите сайтове. През свободното си време обича да се забавлява с приятели и да пътува. Обича да похапва морски дарове, защото е от Бургас и морето му тече във вените.

monika

Моника

експерт продажби

Моника е на 27г. и по професия е експерт продажби в #WebSiteBuilderBG. Човекът, за когото думата “невъзможно”, не съществува. Мони е живият пример за експертното мнение, което Ви е нужно, за да притежавате перфектната Уеб визитка. Майка на две “щури деца”. Страхът от влечуги, не пречи да прави любимите си излизания със своето семейство, сред природата. Въпреки че не й личи, винаги е готова да сгъне един шоколад.

fati

Фати

Специалист Продажби

Запознайте се с Фати, на 25г. от Благоевград. В #WebSiteBuilderBG тя заема длъжността Специалист продажби. Правилният човек, на когото може да разчитате, че ще предложи най-доброто за Вашия уеб сайт. Притежаваща способността да омайва събеседника си, което й позволява да бъде перфектна и отдадена на работата си. Разбира се, това не й пречи да прави двете си любими неща, пътуването и да бъде с дъщеричката си, която много обича. Винаги остава време да направи някой сладкиш, който да сподели с колегите.

aleksandra

Александра

Специалист Продажби

Александра е на 33г. и е специалист продажби в #WebSiteBuilderBG.В офисът ни в гр.Петрич, Алекс ще Ви посрещне с кафе и оферта за Вашият уеб сайт, няма как да си тръгнете без да е отговорила професионално на всеки възникнал въпрос. Майка на две прекрасни деца. Страстта й към ориента, я кара да посещава все повече близкоизточни страни, за сега Турция я запленява най-много. Обича да бъде сред приятели и семейството си.

kalina

Калина

Специалист Продажби

Представяме Ви Калина, на 28г., специалист продажби в #WebSiteBuilderBG, С професионализма си, тя ще Ви помогне в избора, как да представите Уеб сайта си в най-добрата светлина, за да изпитат потребителите Ви удоволствие, когато го посещават. Кали е супер майка на две малки госпожици и умее да съчетава толкова добре работата и децата, че да остане време за едно кафе и малко четене на любимата й книга.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!