Google Ads

Google Ads e водещата платформа на Google, която позволява рекламата Ви онлайн да достигне до максимално по-голяма аудитория и да доведе до висок брой на продажби.

WebsiteBuilderBG

Как работи Google Ads ?

Google Ads използва интелигентни технологии, чрез които показва рекламите Ви на потенциални клиенти, които точно в този момент търсят Вашите продукти или услуги, което означава, че те са готови да предприемат действие, свързано с покупка или поръчка.

WebsiteBuilderBG

Какво е Google Ads и какво предлага ?

Google Ads е рекламната платформа на Google, чрез която можете да популяризирате продуктите и услугите си в Google Търсене, YouTube и други сайтове в мрежата. Тя позволява на рекламодателите да избират конкретни цели за рекламите си, които се изразяват в това да се стимулират телефонните обаждания, запитванията или да имате по-висок трафик от посещения на Вашия уеб сайт. Платформата Ви позволява да персонализирате бюджетите си и да ги управлявате спрямо резултатите и в същото време да стартирате или прекратявате рекламни кампании или само реклами по всяко време.

WebsiteBuilderBG

Google Ads предлага няколко вида рекламни кампании, които да се управляват, за да рекламирате успешно:

  • Кампании в мрежата за търсене (текстови реклами в резултатите от търсенето) – Тази кампания Ви дава възможност да достигате до хора, когато търсят с Google предлаганите от Вас продукти и услуги.
  • Кампании в дисплейната мрежа (графични реклами в уебсайтове) – Кампаниите в дисплейната мрежа Ви дават възможност да достигате до хора с визуално ангажиращи реклами, докато сърфират в милиони уебсайтове и приложения.
  • Видеокампании (видеореклами в YouTube) – Видеокампаниите дават възможност да показвате видеореклами в YouTube и други уебсайтове.
  • Интелигентни кампании (Автоматизиране на кампаниите) – Тези кампании позволяват на Google автоматично да комбинира различни ваши рекламни съдържащи се в кампания и да ги разпространява в мрежата.

Управлението на рекламните кампании в Google Ads изисква професионално познание на платформата и задълбочен анализ на бизнеса модела и целите на компанията.

Изпрати запитване

При възникнали въпроси, изпратете своето запитване

Име *
Телефон *
Email *
Уеб сайт
Подробности *
Политика за поверителност *