Анализ на резултатите

Има множество програми и платформи, които правят анализ на присъствието на вашия бизнес онлайн, но най-използваната е Google Analytics.

WebsiteBuilderBG

Какво представлява Google Analytics ?

Ето Ви няколко причини – увеличавате съдържанието на вашия блог, запознававете клиента с вашият продукт или услуга по начин, който е много по-обширен и завладяващ от обикновена реклама, ангажирате аудиторията си посредством разказване на истории за вашия бизнес. Запомнете това, че историите продават!

  • Как потребителя е стигнал до сайта Ви – с помощта на търсачка, директен вход чрез въвеждане на уеб сайт или връзка от друг уеб сайт или социална мрежа;
  • Какво е местоположението на хората, които са посетили уеб сайта Ви – град, държава или щат;
  • Какъв софтуер използва конкретният посетител – операционна система, браузър или тип устройство (лаптоп, таблет, телефон, компютър);
  • Какво е неговото поведение, когато посети уеб сайта – колко дълго преглежда определени страници, кои други страници е проверил).

WebsiteBuilderBG

Google Analytics променя и разширява възможностите

На базата на събраната информация по-горе се прави анализ, който може значително да подобри продажбите Ви и да получите информация за това дали вашия уеб сайт се нуждае от по-добра SEO оптимизация, за да бъде лесно откриваем и добре позициониран в Търсачката или дизайн, за да помогнете на клиентите да ориентират правилно и адаптирането им да е по-бързо за постигане на реализации.
Google Analytics несъмнено променя и разширява възможностите на Вашия бизнес, защото Ви дава важна информация за потребителското поведение във Вашия уеб сайт, до която няма друг начин, по който да достигнете. Мислете стратегически и се погрижете за продажбите си.

Изпрати запитване

При възникнали въпроси, изпратете своето запитване

Име *
Телефон *
Email *
Уеб сайт
Подробности *
Политика за поверителност *