Дигитална стратегия

WebsiteBuilderBG

Дигитална стратегия

Знаете ли, че около 50% от компаниите нямат ясно дефинирана стратегия за дигитален маркетинг. Те са активни онлайн, но нямат ясна представа от какво точно се нуждаят, за да достигнат до потенциалните си клиенти в онлайн пространството. Именно тук идва нуждата от изготвяне на ясна и точна дигитална стратегия. Тя Ви дава цел и посока.

Чрез формирането на дигитална стратегия, очертавате ясно изразен път, по който трябва да се движите. Работите с ясна таргет аудитория и послание и имате ясно определен бюджет. Всички маркетинг активности са интегрирани, като по този начин те могат да бъдат оптимизирани и най-важното в дигиталната стратегия – всичко е измеримо и с почти моментални резултати.

Какво включва?

Когато искате да разширите хоризонтите на Вашия бизнес посредством онлайн пространството е нужно да Ви бъде изготвена дигитална стратегия. Тя включва активности, като изграждане на уеб сайт, създаване на профили в различи, подходящи за Вашия бизнес социални канали като Facebook, Instagram, Linkedin. Подбор на правилните ключови думи и последваща SEO оптимизация на уеб сайта. Създаване и управление на рекламни кампании, създаване на съдържание и криейтив, имейл маркетинг, ретаргетинг и ремаркетинг.

Изграждане На Уебсайт

SEO Оптимизация

Създаване И Управление На Профили В Социалните Мрежи

Изработка На Съдържание И Криейтив

Създаване И Управление На Рекламни Кампании

WebsiteBuilderBG

Какво е важно да определите за дигиталната стратегия?

Първото и най-важно нещо, с което трябва да сте абсолютно наясно e кой е Вашият идеален клиент. За да е ефективна дигиталната стратегия трябва да се имат предвид навиците и поведението на тези хора онлайн и също така какво харесват и какво не, от какво имат нужда и какво може да им помогне. Следващата стъпка от изграждането на дигитална стратегия е определянето на нужните активности в онлайн пространството за постигането на предварително зададени от Вас цели на бизнес, като например повече продажби, достигане до нови клиенти, задържане на сегашните такива.

Изпратете своето запитване

Име *
Телефон *
Email *
Уеб сайт
Подробности *
Политика за поверителност *