Дигитална стратегия

WebsiteBuilderBG

Дигитална стратегия

Знаете ли, че около 50% от компаниите нямат ясно дефинирана стратегия за дигитален маркетинг. Те са активни онлайн, но нямат ясна представа от какво точно се нуждаят, за да достигнат до потенциалните си клиенти в онлайн пространството. Именно тук идва нуждата от изготвяне на ясна и точна дигитална стратегия. Тя Ви дава цел и посока.

Чрез формирането на дигитална стратегия, очертавате ясно изразен път, по който трябва да се движите. Работите с ясна таргет аудитория и послание и имате ясно определен бюджет. Всички маркетинг активности са интегрирани, като по този начин те могат да бъдат оптимизирани и най-важното в дигиталната стратегия – всичко е измеримо и с почти моментални резултати.

Какво включва?

Когато искате да разширите хоризонтите на Вашия бизнес посредством онлайн пространството е нужно да Ви бъде изготвена дигитална стратегия. Тя включва активности, като изграждане на уеб сайт, създаване на профили в различи, подходящи за Вашия бизнес социални канали като Facebook, Instagram, Linkedin. Подбор на правилните ключови думи и последваща SEO оптимизация на уеб сайта. Създаване и управление на рекламни кампании, създаване на съдържание и криейтив, имейл маркетинг, ретаргетинг и ремаркетинг.

Изграждане на уебсайт
SEO оптимизация
Създаване и управление на профили в социалните мрежи
Изработка на съдържание и криейтив
Създаване и управление на рекламни кампании
WebsiteBuilderBG

Какво е важно да определите за дигиталната стратегия?

Първото и най-важно нещо, с което трябва да сте абсолютно наясно e кой е Вашият идеален клиент. За да е ефективна дигиталната стратегия трябва да се имат предвид навиците и поведението на тези хора онлайн и също така какво харесват и какво не, от какво имат нужда и какво може да им помогне. Следващата стъпка от изграждането на дигитална стратегия е определянето на нужните активности в онлайн пространството за постигането на предварително зададени от Вас цели на бизнес, като например повече продажби, достигане до нови клиенти, задържане на сегашните такива.

Изпрати запитване

При възникнали въпроси, изпратете своето запитване