Инструментът Google My Business

Онлайн присъствието на всеки един бизнес е добре да започне с Google My Business. Този инструмент на Google подпомага управлението на онлайн присъствието на Вашия бизнес както в самата Търсачка, така и в основната карта на Google (Google Map). Освен за онлайн бизнеси Google My Business работи също толкова добре и за физически бизнеси, които предлагат продукти или услуги.

WebsiteBuilderBG

Какво е Google My Business

Инструментът Google предоставя възможността да споделите основните неща за Вашия бизнес с конкретна аудитория или тагрет група, както и с ваши потенциални клиенти. Когато потребителите потърсят Вашия бизнес или продавани от Вас продукти или услуги те ще могат да видят информация за Вас като работно време, телефон, уебсайт, карта с точното Ви местоположение и адрес. Google My Business работи с Вашия бизнес и на локално ниво, което означава, че колкото е по-близо до вас търсещият човек, толкова по-голяма е вероятността да излезете в неговите резултати в Google търсене или директно на Google Карти.
Google My Business позволява на потребителите да оставят отзиви за Вашите услуги и продукти, на които да отговаряте. Имате възможност да добавяте и снимки във Вашия профила и така да получавате 42% повече заявки и 35% повече посещения на сайта Ви.

WebsiteBuilderBG

Инструментът Google My Business

Допълнителните настройки дават възможност да получавате статистически данни, за да научите как клиентите търсят бизнеса Ви и откъде идват. Също така можете да намерите информация във връзка с това колко души се обаждат до бизнеса Ви директно на телефонния номер, който сте оставили да се показва при търсенето с Търсене и Google Карти. Популяризирането на бизнеса Ви може да се случи при създаването на интелигентни кампании и да проследявате тяхната ефективност.


Без съмнение Google My Business e инструмент, с който ще придаде повече стойност на бизнеса Ви и чрез него клиентите ще могат бързо, удобно и лесно да се възползват от услугите и продуктите, които предлагате, а също и най-пълноценно да комуникират с Вас.

Изпратете своето запитване

Име *
Телефон *
Email *
Уеб сайт
Подробности *
Политика за поверителност *