Допълнителна информация за избираемите интеграции

Избираеми интеграции за Онлайн магазин

Интеграцията на слайдер на началната страница е често използвана техника за подобряване на визуалния дизайн и усилване на ефекта на пръв впечатление при потребителите. Слайдерът обикновено съдържа няколко картинки, текст или други мултимедийни елементи, които се показват последователно в зададен интервал от време.

Това позволява на началната страница да привлече вниманието на потребителите, като предоставя динамичен и интерактивен начин за представяне на ключови продукти, услуги или информация. Също така, слайдерът може да бъде конфигуриран за да рекламира специални оферти, да препрати към важни страниците на сайта или да представи ключови характеристики на продукти или услуги. Всичко това прави слайдерът на началната страница ефективен инструмент за маркетингови цели, за подобряване на потребителския опит и за увеличаване на конверсията на сайта.

Интеграцията на промоционална витрина на началната страница на онлайн магазин е ефективен начин за привличане на внимание на потребителите и увеличаване на продажбите. Тази техника позволява на магазина да представи своите най-добри продукти, специални оферти или най-новите продукти на видно място в началната страница.

Промоционалната витрина може да бъде конфигурирана за да представя различни категории продукти или услуги, за да се подчертаят определени брандове или за да се акцентира върху важни характеристики на продуктите. Тази интеграция може да бъде комбинирана с други маркетингови техники като купони, безплатна доставка или намаления, за да се увеличат продажбите и да се увеличи лоялността на клиентите. В крайна сметка, промоционалната витрина на началната страница може да бъде силно маркетингово оръжие за увеличаване на приходите на онлайн магазина.

Интеграцията на автоматичен превод на уеб сайта е техника, която позволява на потребителите да видят съдържанието на сайта на техния език, без да се налага да го превеждат ръчно. Тази технология използва компютърни алгоритми и машинно обучение, за да превежда автоматично текстовете на сайта на различни езици.

Автоматичният превод може да бъде полезен за уеб сайтове, който имат голям брой посетители от различни държави, които говорят различни езици. Това може да подобри потребителския опит и да увеличи броя на посетителите и клиентите на сайта. Въпреки това, е важно да се има предвид, че автоматичният превод може да бъде ограничен и да не е толкова точен, колкото ръчния превод. По тази причина, е препоръчително да се осигури и възможност за ръчен превод на сайта, особено за ключови страници и за съдържание, което изисква по-голяма точност.

Формата за запитвания за продукти е функционалност в онлайн магазините, която позволява на потребителите да задават въпроси, свързани с продуктите, преди да ги купят. Тази форма за запитвания може да бъде разположена на страницата на продукта или на контактната страница на сайта.

Формата може да включва полета за въвеждане на име, имейл адрес и текстово поле за съобщение. Това позволява на потребителите да задават конкретни въпроси за продуктите, да изразят безпокойства или да поискат допълнителна информация за доставката, гаранцията или възможността за връщане на продукта.

Формата за запитвания може да бъде ефективен начин за комуникация с потребителите и може да помогне за привличане на нови клиенти и увеличаване на продажбите. Важно е да се осигури бърз и професионален отговор на въпросите, за да се изгради доверие и да се улесни процесът на покупка за потребителите.

Интеграцията на 3D каталогова визуализация на продукти в онлайн магазините е техника, която позволява на потребителите да виждат продуктите в тримерния им облик, като се възползват от технологиите на виртуална реалност. Това може да предостави по-реалистична представа за продукта и да улесни процеса на покупка за потребителите.

3D каталоговата визуализация може да бъде интегрирана на страниците с продукти в онлайн магазина, като се предоставят възможности за промяна на ъгъла на гледане, приближаване и отдалечаване на изображението. Това може да помогне на потребителите да видят продукта от различни ъгли, да разгледат детайлите и да вземат по-добро решение при покупка.

Интеграцията на 3D каталогова визуализация може да допълни функционалността на онлайн магазина и да предложи по-добър потребителски опит. Това може да бъде особено полезно за онлайн магазини, които продават продукти, като облекло, мебели или електроника, където тримерната визуализация може да има голям принос за по-добрата представа на продукта.

Интеграцията на функционалността за следене на наличности може да улесни процеса на покупка за потребителите и да подобри потребителския опит. Това може да бъде особено полезно за онлайн магазини, които искат да създадат лоялност и доверие сред своите клиенти, като им предоставят персонализирани уведомления и предложения за продуктите, които те харесват.

Услугата „създаване на до 30 броя електронни пощенски кутии“ предоставя възможност за създаване на до 30 електронни пощенски кутии с домейн, който да отговаря на нуждите на клиента. Тази услуга може да бъде особено полезна за малки и средни предприятия, които имат нужда от пощенски кутии за различните си департаменти и служители.

ВАЖНО: За да Ви предложим тази услуга, трябва в пакета Ви да бъдат включени хостинг+домейн!

Интеграцията за добавяне на модул „ваучер за подарък“ предоставя на клиентите в онлайн магазина възможността да купят ваучер за подарък, който може да бъде използван от получателя за покупки в магазина. Това може да бъде изключително полезно за клиенти, които искат да направят подарък на свои приятели или близки, но не знаят точно какъв подарък да изберат.

Модулът за ваучери за подарък може да бъде интегриран в системата на онлайн магазина и да предоставя различни опции за избор на сума на ваучера и период на валидност. 

Тази интеграция може да бъде много полезна за онлайн магазини, които искат да увеличат продажбите си и да привлекат нови клиенти, като предоставят на потребителите си лесен и удобен начин за покупка на подаръци. В същото време, ваучерите могат да бъдат ефективен инструмент за увеличаване на лоялността на клиентите към магазина.

Интеграцията за промо кодове в онлайн магазините предоставя на клиентите възможността да въвеждат специални кодове при покупката си, които да намаляват общата им цена. Това може да бъде много полезно за магазините, които искат да привлекат нови клиенти и да увеличат продажбите си.

Модулът за промо кодове може да бъде интегриран в системата на онлайн магазина и да предоставя различни опции за създаване на промоционални кодове, включително процентни намаления, намаления на цена, безплатна доставка и други. Когато клиентът въведе валиден промоционален код, цената на продуктите в количката му автоматично се променя, така че да отрази намалението.

Тази интеграция може да бъде много полезна за онлайн магазини, които искат да привлекат нови клиенти и да увеличат продажбите си, като предлагат промоционални кодове за различни събития, като например празници, рожденни дни или специални промоции. В същото време, промоционалните кодове могат да бъдат ефективен инструмент за увеличаване на лоялността на клиентите към магазина.

Интеграцията на система за бърз преглед на продукта в онлайн магазините позволява на клиентите да видят основна информация за продукта, без да трябва да отварят отделна страница за продукта. Това подобрява потребителското изживяване на клиентите и може да ускори процеса на търсене и избор на продукт.

Системата за бърз преглед обикновено се появява като плаващо прозорче или се активира чрез бутон „Бърз преглед“ на страницата на продукта. Клиентите могат да видят снимки на продукта, кратко описание, цена и наличност, без да трябва да напускат страницата, на която се намират.

Тази интеграция може да бъде много полезна за онлайн магазини, тъй като може да ускори процеса на търсене на продукти и да подобри потребителското изживяване на клиентите. Освен това, това може да доведе до по-високи конверсии и по-голям брой продажби, тъй като клиентите могат да видят повече продукти за кратко време и да вземат по-бързо решение за покупка.

Интеграцията на система за свързани продукти, най-продавани, нови, промо и други в онлайн магазините позволява на клиентите да видят подобни или свързани продукти на страницата на даден продукт. Това може да помогне на клиентите да открият нови продукти, да се вдъхновят и да вземат по-добро решение за покупка.

Системата за свързани продукти може да се появи в различни форми, като препоръки за подобни продукти, най-продавани, нови, промо и други. Тези категории обикновено са създадени на база на статистически данни за продажби, нови продукти или най-популярните продукти на сайта.

Тази интеграция може да бъде много полезна за онлайн магазини, тъй като може да насочи клиентите към други продукти, които може да им харесат. Освен това, това може да увеличи обхвата на клиентите и да насърчи повече продажби, като посочва други продукти, които клиентите може да изберат да закупят.

Интеграцията на Chatbot системата ще олесни контакта на Вашите потребители с Вас, като им предостави лесна и бърза възможност за връзка с Вас. Възможни варианти за контакт с Вас са социалните мрежи Viber, WhatsApp, Messenger  и др.

Интеграцията на криптирана връзка чрез SSL сертификат (Secure Socket Layer) е метод за защита на уеб сайтовете и комуникацията между тях и потребителите. SSL сертификатът създава криптирана връзка между уеб сървъра и браузъра на потребителя, като се гарантира, че данните, изпращани между тях, са защитени и не могат да бъдат прочетени от трети страни.

SSL сертификатът се инсталира на уеб сървъра и генерира криптиран ключ за комуникацията между уеб сървъра и браузъра на потребителя. Когато потребителят достъпва уеб сайта, SSL сертификатът се активира и създава криптирана връзка, която се използва за криптиране на данните, изпращани между браузъра и уеб сървъра.

Интеграцията на SSL сертификат е много важна за уеб сайтовете, тъй като те съдържат лична информация на потребителите, като например имена, адреси и финансови данни. SSL сертификатът гарантира, че тази информация е защитена и не може да бъде прочетена от непозволени трети страни. Освен това, SSL сертификатът е и сигнал за потребителите, че уеб сайта е сигурен за използване, което може да увеличи доверието и удобството на потребителите при използване на сайта.

ВАЖНО: За да Ви предложим тази услуга, трябва в пакета Ви да бъде включен хостинг план.

Интеграцията на система за следене на посещенията на онлайн магазина може да предостави подробни анализи на потребителското поведение на сайта. Чрез административния панел, собствениците на онлайн магазина могат да получат информация за броя на посетителите, техните действия, продължителността на престоя им и други подробности. Тази информация може да бъде използвана за оптимизиране на уебсайта и за подобряване на потребителското изживяване на клиентите. Такава интеграция може да помогне на собствениците на онлайн магазина да създадат по-ефективни маркетингови стратегии и да увеличат конверсията на сайта.

Интеграцията с куриерски фирми и методите на доставка на онлайн магазините позволява на клиентите да изберат различни варианти за доставка на поръчката им. Често срещани методи на доставка включват стандартна доставка, експресна доставка или самостоятелно получаване от магазина. Интегрирането на куриерската фирма в онлайн магазина може да улесни процеса на изпращане на поръчки, като автоматизира избора на определена услуга, изчислява цената за доставка и генерира етикетите за пратките. Това може да намали човешката грешка и да ускори процеса на доставка, което от своя страна може да подобри удовлетвореността на клиентите. Възможни куриерски фирми, с които можем да извършим синхронизация са Еконт и Speedy.

Интеграцията за извеждане на съобщения в сайтовете чрез Popup прозорец може да бъде полезна за привличане на вниманието на потребителите към специални оферти, промоции, нови продукти или събития. Popup прозорците се появяват върху основната страница на уеб сайта и представляват визуален елемент, който може да се настройва според нуждите на бизнеса. Те могат да се конфигурират да се появяват след определен период от време или когато потребителят напуска страницата, както и да бъдат насочени към определена група потребители. Тази интеграция може да подобри възможностите за маркетинг и реклама на сайта, като увеличава шансовете за привличане на нови клиенти и подобрява взаимодействието със съществуващите.

Интеграцията на форма за абониране за имейл кампании в сайтовете позволява на посетителите да се абонират за получаване на редовна електронна кореспонденция от сайта. Това може да включва новини, оферти, промоции, бюлетини и други. Често формата за абониране е разположена в долната част на уеб страницата или като Pop-up прозорец. Информацията, която потребителите предоставят, се съхранява в база данни, която после може да бъде използвана за изпращане на персонализирани имейли.

Синхронизацията със система за E-mail кампании като Mailchimp и Sendinblue в сайтовете позволява автоматична интеграция между уебсайта и избраната система за управление на имейл кампании. Това позволява автоматичен трансфер на данни за абонатите на уебсайта към системата за електронна поща, като електронни пощи, имена, презимена и др. Синхронизацията може да се извършва чрез API връзка, което позволява по-лесен и бърз трансфер на данни. Това улеснява управлението на имейл кампаниите и повишава ефективността на маркетинговите дейности на уебсайта.

Синхронизацията на уеб сайтовете със социални мрежи позволява автоматичното публикуване на съдържание от  профилите на марката в социалните мрежи директно в сайта. Това може да включва публикуване на нови продукти, статии, събития и друго съдържание. Синхронизацията също така може да позволи на посетителите да споделят лесно съдържание от сайта в социалните мрежи, като например да споделят продукт или статия в своя профил.

Регистрацията на сайта в Google My Business е процесът на добавяне на бизнес профил в Google, който включва информация за фирмата, като име, адрес, телефонен номер и работно време. Това помага на потребителите да намерят информацията за бизнеса в Google търсенето, карти, ревюта и други. Също така може да се добавят снимки на бизнеса, както и да се управляват и отговарят на отзиви от потребителите.

Вграждането на Google Maps/Google Street View в уеб сайта позволява на потребителите да видят местоположението на бизнеса или събитието на карта, както и да използват функциите за навигация и търсене на места. Тази интеграция може да подобри потребителското изживяване и да улесни клиентите да намерят точното местоположение, което търсят. Това може да увеличи ефективността и посещаемостта на сайта.

Избираеми интеграции за информативен Уеб сайт

Интеграцията на слайдер на началната страница е често използвана техника за подобряване на визуалния дизайн и усилване на ефекта на пръв впечатление при потребителите. Слайдерът обикновено съдържа няколко картинки, текст или други мултимедийни елементи, които се показват последователно в зададен интервал от време.

Това позволява на началната страница да привлече вниманието на потребителите, като предоставя динамичен и интерактивен начин за представяне на ключови продукти, услуги или информация. Също така, слайдерът може да бъде конфигуриран за да рекламира специални оферти, да препрати към важни страниците на сайта или да представи ключови характеристики на продукти или услуги. Всичко това прави слайдерът на началната страница ефективен инструмент за маркетингови цели, за подобряване на потребителския опит и за увеличаване на конверсията на сайта.

Интегрирането на онлайн контактна форма на уебсайта позволява на потребителите да изпратят директно запитвания към сайтовия екип, без да е необходимо да използват други методи на комуникация. Това улеснява комуникацията и може да помогне за по-бързото и ефективно отговоряне на въпросите на потребителите. Формата може да съдържа различни полета за информация, като име, имейл адрес, телефонен номер и съобщение, което да позволи на екипа да отговори по-точно и бързо на запитването.

Интеграцията на автоматичен превод на уеб сайта е техника, която позволява на потребителите да видят съдържанието на сайта на техния език, без да се налага да го превеждат ръчно. Тази технология използва компютърни алгоритми и машинно обучение, за да превежда автоматично текстовете на сайта на различни езици.

Автоматичният превод може да бъде полезен за уеб сайтове, който имат голям брой посетители от различни държави, които говорят различни езици. Това може да подобри потребителския опит и да увеличи броя на посетителите и клиентите на сайта. Въпреки това, е важно да се има предвид, че автоматичният превод може да бъде ограничен и да не е толкова точен, колкото ръчния превод. По тази причина, е препоръчително да се осигури и възможност за ръчен превод на сайта, особено за ключови страници и за съдържание, което изисква по-голяма точност.

Услугата „създаване на до 30 броя електронни пощенски кутии“ предоставя възможност за създаване на до 30 електронни пощенски кутии с домейн, който да отговаря на нуждите на клиента. Тази услуга може да бъде особено полезна за малки и средни предприятия, които имат нужда от пощенски кутии за различните си департаменти и служители.

ВАЖНО: За да Ви предложим тази услуга, трябва в пакета Ви да бъдат включени хостинг+домейн!

Интеграцията на форма за абониране за имейл кампании в сайтовете позволява на посетителите да се абонират за получаване на редовна електронна кореспонденция от сайта. Това може да включва новини, оферти, промоции, бюлетини и други. Често формата за абониране е разположена в долната част на уеб страницата или като Pop-up прозорец. Информацията, която потребителите предоставят, се съхранява в база данни, която после може да бъде използвана за изпращане на персонализирани имейли.

Синхронизацията със система за E-mail кампании като Mailchimp и Sendinblue в сайтовете позволява автоматична интеграция между уебсайта и избраната система за управление на имейл кампании. Това позволява автоматичен трансфер на данни за абонатите на уебсайта към системата за електронна поща, като електронни пощи, имена, презимена и др. Синхронизацията може да се извършва чрез API връзка, което позволява по-лесен и бърз трансфер на данни. Това улеснява управлението на имейл кампаниите и повишава ефективността на маркетинговите дейности на уебсайта.

Синхронизацията на уеб сайтовете със социални мрежи позволява автоматичното публикуване на съдържание от  профилите на марката в социалните мрежи директно в сайта. Това може да включва публикуване на нови продукти, статии, събития и друго съдържание. Синхронизацията също така може да позволи на посетителите да споделят лесно съдържание от сайта в социалните мрежи, като например да споделят продукт или статия в своя профил.

Интеграцията на криптирана връзка чрез SSL сертификат (Secure Socket Layer) е метод за защита на уеб сайтовете и комуникацията между тях и потребителите. SSL сертификатът създава криптирана връзка между уеб сървъра и браузъра на потребителя, като се гарантира, че данните, изпращани между тях, са защитени и не могат да бъдат прочетени от трети страни.

SSL сертификатът се инсталира на уеб сървъра и генерира криптиран ключ за комуникацията между уеб сървъра и браузъра на потребителя. Когато потребителят достъпва уеб сайта, SSL сертификатът се активира и създава криптирана връзка, която се използва за криптиране на данните, изпращани между браузъра и уеб сървъра.

Интеграцията на SSL сертификат е много важна за уеб сайтовете, тъй като те съдържат лична информация на потребителите, като например имена, адреси и финансови данни. SSL сертификатът гарантира, че тази информация е защитена и не може да бъде прочетена от непозволени трети страни. Освен това, SSL сертификатът е и сигнал за потребителите, че уеб сайта е сигурен за използване, което може да увеличи доверието и удобството на потребителите при използване на сайта.

ВАЖНО: За да Ви предложим тази услуга, трябва в пакета Ви да бъде включен хостинг план.

Интеграцията на Chatbot системата ще олесни контакта на Вашите потребители с Вас, като им предостави лесна и бърза възможност за връзка с Вас. Възможни варианти за контакт с Вас са социалните мрежи Viber, WhatsApp, Messenger  и др.

Интеграцията на система за следене на посещенията на онлайн магазина може да предостави подробни анализи на потребителското поведение на сайта. Чрез административния панел, собствениците на онлайн магазина могат да получат информация за броя на посетителите, техните действия, продължителността на престоя им и други подробности. Тази информация може да бъде използвана за оптимизиране на уебсайта и за подобряване на потребителското изживяване на клиентите. Такава интеграция може да помогне на собствениците на онлайн магазина да създадат по-ефективни маркетингови стратегии и да увеличат конверсията на сайта.

Интеграцията за извеждане на съобщения в сайтовете чрез Popup прозорец може да бъде полезна за привличане на вниманието на потребителите към специални оферти, промоции, нови продукти или събития. Popup прозорците се появяват върху основната страница на уеб сайта и представляват визуален елемент, който може да се настройва според нуждите на бизнеса. Те могат да се конфигурират да се появяват след определен период от време или когато потребителят напуска страницата, както и да бъдат насочени към определена група потребители. Тази интеграция може да подобри възможностите за маркетинг и реклама на сайта, като увеличава шансовете за привличане на нови клиенти и подобрява взаимодействието със съществуващите.

Регистрацията на сайта в Google My Business е процесът на добавяне на бизнес профил в Google, който включва информация за фирмата, като име, адрес, телефонен номер и работно време. Това помага на потребителите да намерят информацията за бизнеса в Google търсенето, карти, ревюта и други. Също така може да се добавят снимки на бизнеса, както и да се управляват и отговарят на отзиви от потребителите.

Вграждането на Google Maps/Google Street View в уеб сайта позволява на потребителите да видят местоположението на бизнеса или събитието на карта, както и да използват функциите за навигация и търсене на места. Тази интеграция може да подобри потребителското изживяване и да улесни клиентите да намерят точното местоположение, което търсят. Това може да увеличи ефективността и посещаемостта на сайта.

Избираеми интеграции за Каталогов уеб сайт

Интеграцията на слайдер на началната страница е често използвана техника за подобряване на визуалния дизайн и усилване на ефекта на пръв впечатление при потребителите. Слайдерът обикновено съдържа няколко картинки, текст или други мултимедийни елементи, които се показват последователно в зададен интервал от време.

Това позволява на началната страница да привлече вниманието на потребителите, като предоставя динамичен и интерактивен начин за представяне на ключови продукти, услуги или информация. Също така, слайдерът може да бъде конфигуриран за да рекламира специални оферти, да препрати към важни страниците на сайта или да представи ключови характеристики на продукти или услуги. Всичко това прави слайдерът на началната страница ефективен инструмент за маркетингови цели, за подобряване на потребителския опит и за увеличаване на конверсията на сайта.

Интеграцията на автоматичен превод на уеб сайта е техника, която позволява на потребителите да видят съдържанието на сайта на техния език, без да се налага да го превеждат ръчно. Тази технология използва компютърни алгоритми и машинно обучение, за да превежда автоматично текстовете на сайта на различни езици.

Автоматичният превод може да бъде полезен за уеб сайтове, който имат голям брой посетители от различни държави, които говорят различни езици. Това може да подобри потребителския опит и да увеличи броя на посетителите и клиентите на сайта. Въпреки това, е важно да се има предвид, че автоматичният превод може да бъде ограничен и да не е толкова точен, колкото ръчния превод. По тази причина, е препоръчително да се осигури и възможност за ръчен превод на сайта, особено за ключови страници и за съдържание, което изисква по-голяма точност.

Формата за запитвания за продукти е функционалност в онлайн магазините, която позволява на потребителите да задават въпроси, свързани с продуктите, преди да ги купят. Тази форма за запитвания може да бъде разположена на страницата на продукта или на контактната страница на сайта.

Формата може да включва полета за въвеждане на име, имейл адрес и текстово поле за съобщение. Това позволява на потребителите да задават конкретни въпроси за продуктите, да изразят безпокойства или да поискат допълнителна информация за доставката, гаранцията или възможността за връщане на продукта.

Формата за запитвания може да бъде ефективен начин за комуникация с потребителите и може да помогне за привличане на нови клиенти и увеличаване на продажбите. Важно е да се осигури бърз и професионален отговор на въпросите, за да се изгради доверие и да се улесни процесът на покупка за потребителите.

Интеграцията на 3D каталогова визуализация на продукти в онлайн магазините е техника, която позволява на потребителите да виждат продуктите в тримерния им облик, като се възползват от технологиите на виртуална реалност. Това може да предостави по-реалистична представа за продукта и да улесни процеса на покупка за потребителите.

3D каталоговата визуализация може да бъде интегрирана на страниците с продукти в онлайн магазина, като се предоставят възможности за промяна на ъгъла на гледане, приближаване и отдалечаване на изображението. Това може да помогне на потребителите да видят продукта от различни ъгли, да разгледат детайлите и да вземат по-добро решение при покупка.

Интеграцията на 3D каталогова визуализация може да допълни функционалността на онлайн магазина и да предложи по-добър потребителски опит. Това може да бъде особено полезно за онлайн магазини, които продават продукти, като облекло, мебели или електроника, където тримерната визуализация може да има голям принос за по-добрата представа на продукта.

Услугата „създаване на до 30 броя електронни пощенски кутии“ предоставя възможност за създаване на до 30 електронни пощенски кутии с домейн, който да отговаря на нуждите на клиента. Тази услуга може да бъде особено полезна за малки и средни предприятия, които имат нужда от пощенски кутии за различните си департаменти и служители.

ВАЖНО: За да Ви предложим тази услуга, трябва в пакета Ви да бъдат включени хостинг+домейн!

Интеграцията на система за бърз преглед на продукта в онлайн магазините позволява на клиентите да видят основна информация за продукта, без да трябва да отварят отделна страница за продукта. Това подобрява потребителското изживяване на клиентите и може да ускори процеса на търсене и избор на продукт.

Системата за бърз преглед обикновено се появява като плаващо прозорче или се активира чрез бутон „Бърз преглед“ на страницата на продукта. Клиентите могат да видят снимки на продукта, кратко описание, цена и наличност, без да трябва да напускат страницата, на която се намират.

Тази интеграция може да бъде много полезна за онлайн магазини, тъй като може да ускори процеса на търсене на продукти и да подобри потребителското изживяване на клиентите. Освен това, това може да доведе до по-високи конверсии и по-голям брой продажби, тъй като клиентите могат да видят повече продукти за кратко време и да вземат по-бързо решение за покупка.

Интеграцията на Chatbot системата ще олесни контакта на Вашите потребители с Вас, като им предостави лесна и бърза възможност за връзка с Вас. Възможни варианти за контакт с Вас са социалните мрежи Viber, WhatsApp, Messenger  и др.

Интеграцията на криптирана връзка чрез SSL сертификат (Secure Socket Layer) е метод за защита на уеб сайтовете и комуникацията между тях и потребителите. SSL сертификатът създава криптирана връзка между уеб сървъра и браузъра на потребителя, като се гарантира, че данните, изпращани между тях, са защитени и не могат да бъдат прочетени от трети страни.

SSL сертификатът се инсталира на уеб сървъра и генерира криптиран ключ за комуникацията между уеб сървъра и браузъра на потребителя. Когато потребителят достъпва уеб сайта, SSL сертификатът се активира и създава криптирана връзка, която се използва за криптиране на данните, изпращани между браузъра и уеб сървъра.

Интеграцията на SSL сертификат е много важна за уеб сайтовете, тъй като те съдържат лична информация на потребителите, като например имена, адреси и финансови данни. SSL сертификатът гарантира, че тази информация е защитена и не може да бъде прочетена от непозволени трети страни. Освен това, SSL сертификатът е и сигнал за потребителите, че уеб сайта е сигурен за използване, което може да увеличи доверието и удобството на потребителите при използване на сайта.

ВАЖНО: За да Ви предложим тази услуга, трябва в пакета Ви да бъде включен хостинг план.

Интеграцията на система за следене на посещенията на онлайн магазина може да предостави подробни анализи на потребителското поведение на сайта. Чрез административния панел, собствениците на онлайн магазина могат да получат информация за броя на посетителите, техните действия, продължителността на престоя им и други подробности. Тази информация може да бъде използвана за оптимизиране на уебсайта и за подобряване на потребителското изживяване на клиентите. Такава интеграция може да помогне на собствениците на онлайн магазина да създадат по-ефективни маркетингови стратегии и да увеличат конверсията на сайта.

Интеграцията на форма за абониране за имейл кампании в сайтовете позволява на посетителите да се абонират за получаване на редовна електронна кореспонденция от сайта. Това може да включва новини, оферти, промоции, бюлетини и други. Често формата за абониране е разположена в долната част на уеб страницата или като Pop-up прозорец. Информацията, която потребителите предоставят, се съхранява в база данни, която после може да бъде използвана за изпращане на персонализирани имейли.

Синхронизацията със система за E-mail кампании като Mailchimp и Sendinblue в сайтовете позволява автоматична интеграция между уебсайта и избраната система за управление на имейл кампании. Това позволява автоматичен трансфер на данни за абонатите на уебсайта към системата за електронна поща, като електронни пощи, имена, презимена и др. Синхронизацията може да се извършва чрез API връзка, което позволява по-лесен и бърз трансфер на данни. Това улеснява управлението на имейл кампаниите и повишава ефективността на маркетинговите дейности на уебсайта.

Синхронизацията на уеб сайтовете със социални мрежи позволява автоматичното публикуване на съдържание от  профилите на марката в социалните мрежи директно в сайта. Това може да включва публикуване на нови продукти, статии, събития и друго съдържание. Синхронизацията също така може да позволи на посетителите да споделят лесно съдържание от сайта в социалните мрежи, като например да споделят продукт или статия в своя профил.

Интеграцията за извеждане на съобщения в сайтовете чрез Popup прозорец може да бъде полезна за привличане на вниманието на потребителите към специални оферти, промоции, нови продукти или събития. Popup прозорците се появяват върху основната страница на уеб сайта и представляват визуален елемент, който може да се настройва според нуждите на бизнеса. Те могат да се конфигурират да се появяват след определен период от време или когато потребителят напуска страницата, както и да бъдат насочени към определена група потребители. Тази интеграция може да подобри възможностите за маркетинг и реклама на сайта, като увеличава шансовете за привличане на нови клиенти и подобрява взаимодействието със съществуващите.

Регистрацията на сайта в Google My Business е процесът на добавяне на бизнес профил в Google, който включва информация за фирмата, като име, адрес, телефонен номер и работно време. Това помага на потребителите да намерят информацията за бизнеса в Google търсенето, карти, ревюта и други. Също така може да се добавят снимки на бизнеса, както и да се управляват и отговарят на отзиви от потребителите.

Вграждането на Google Maps/Google Street View в уеб сайта позволява на потребителите да видят местоположението на бизнеса или събитието на карта, както и да използват функциите за навигация и търсене на места. Тази интеграция може да подобри потребителското изживяване и да улесни клиентите да намерят точното местоположение, което търсят. Това може да увеличи ефективността и посещаемостта на сайта.