Google Ads

Google Ads e водещата платформа на Google, която позволява рекламата Ви онлайн да достигне до максимално по-голяма аудитория и да доведе до висок брой на продажби.

WebsiteBuilderBG

Как работи Google Ads ?

Google Ads използва интелигентни технологии, чрез които показва рекламите Ви на потенциални клиенти, които точно в този момент търсят Вашите продукти или услуги, което означава, че те са готови да предприемат действие, свързано с покупка или поръчка.

WebsiteBuilderBG

Какво е Google Ads и какво предлага ?

Google Ads е рекламната платформа на Google, чрез която можете да популяризирате продуктите и услугите си в Google Търсене, YouTube и други сайтове в мрежата. Тя позволява на рекламодателите да избират конкретни цели за рекламите си, които се изразяват в това да се стимулират телефонните обаждания, запитванията или да имате по-висок трафик от посещения на Вашия уеб сайт. Платформата Ви позволява да персонализирате бюджетите си и да ги управлявате спрямо резултатите и в същото време да стартирате или прекратявате рекламни кампании или само реклами по всяко време.

WebsiteBuilderBG

Google Ads предлага няколко вида рекламни кампании, които да се управляват, за да рекламирате успешно:

  • Кампании в мрежата за търсене (текстови реклами в резултатите от търсенето) – Тази кампания Ви дава възможност да достигате до хора, когато търсят с Google предлаганите от Вас продукти и услуги.
  • Кампании в дисплейната мрежа (графични реклами в уебсайтове) – Кампаниите в дисплейната мрежа Ви дават възможност да достигате до хора с визуално ангажиращи реклами, докато сърфират в милиони уебсайтове и приложения.
  • Видеокампании (видеореклами в YouTube) – Видеокампаниите дават възможност да показвате видеореклами в YouTube и други уебсайтове.
  • Интелигентни кампании (Автоматизиране на кампаниите) – Тези кампании позволяват на Google автоматично да комбинира различни ваши рекламни съдържащи се в кампания и да ги разпространява в мрежата.

Управлението на рекламните кампании в Google Ads изисква професионално познание на платформата и задълбочен анализ на бизнеса модела и целите на компанията.

Какво включва?

Управлението на PPC кампанията изисква значителни тестове, за да намери сладкото място на вашата компания и да определи кои подходи работят най-добре за генериране на реализации. Като рекламна компания Pay Per Click, ние се грижим да направим нашата старателна проверка, когато става въпрос за изследване на вашата индустрия и идентифициране на оптималните канали за стартиране на кампании. PPC рекламите предлагат ценови точки и опции за всеки вид бизнес, голям или малък. Google Ads представлява основната платформа за типично платено търсене, но Bing и контекстуалните платформи за търсене представляват възможности за реклама в по-малко конкурентно пространство и да се възползват от трафика от множество източници.

ppc Рекламни услуги
Google AdWords PPC
Bing PPC
Facebook Advertising
Контекстуална реклама
Локализирани кампании
Национални кампании
Международни кампании
WebsiteBuilderBG

Какви са предимствата на услугите за управление на PPC?

Незабавно генериране на водещи клиенти: популяризирайте незабавно нови продукти и услуги чрез реклами в търсачките, текстова реклама и други платени канали за разпространение. Няма период на „чакане“, можете да започнете веднага!

Провеждането на PPC кампания във връзка с органична стратегия за търсене ще даде присъствие на вашата марка както в платените, така и в неплатените обяви. Има потенциал за показване на много места в резултатите от търсенето.

Това е толкова просто, колкото звучи – плащате само когато някой кликне върху вашата реклама. За разлика от традиционната реклама, платената реклама ви позволява да зададете бюджета, който искате. Нищо повече, нищо по-малко.

Като тествате различни източници на платена реклама, ще видите кои ключови думи, реклами и разположения генерират най-добра възвръщаемост на инвестицията. Научете повече за потребителското поведение на вашата целева аудитория онлайн и след това адаптирайте съответно стратегията си.

WebsiteBuilderBG

Ето какво може да очаква Вашата кампания от нас

WebsitebuilderBG създава множество рекламни групи, както за целите на разделеното тестване, така и за оптимизацията. Тестването на кампанията е от решаващо значение, тъй като непосредствената обратна връзка позволява на нашия екип да анализира стратегията и да коригира повторно въз основа на рекламно копие, целеви страници и ключови думи, които са най-ефективни при задвижване на трафика и насочването на клиенти.
Целевите страници с ясен призив за действие увеличават процента на реализация и увеличават максимално Вашата възвръщаемост на инвестициите. WebsitebuilderBG създава безпроблемна фуния от самата реклама до желания резултат.
След като вашата PPC кампания започне, ние предоставяме на вашия бизнес текущ мониторинг и подробни отчети, включително ключови статистически данни и бъдещи препоръки, ако кампанията се нуждае от коригиране. WebsitebuilderBG внимателно анализира честотата на кликване и процента на реализация и прави корекции по отношение на управлението на офертите.
Стратегии за пренасочване на SEO на марката
Някои посетители може да са в режим „само за сърфиране“ и да напуснат сайта ви. Всъщност повечето потребители вероятно ще напуснат сайт, без да завършат покупка. Именно там рекламата и ретаргетирането могат да се окажат полезни маркетингови тактики. Те не само увеличават вашето онлайн показване, но генерират повече продажби. С помощта на рекламните кампании и пренасочващи услуги WebsitebuilderBG, можете да ремаркетирате на тях другаде в мрежата.

WebsiteBuilderBG

Ето как работи

Чрез маркетингови усилия вие насочвате целева аудитория към вашия уебсайт.
Потребителите разглеждат вашия уебсайт, разглеждайки различни продукти и услуги.
Поради обстоятелства, които са извън вашия контрол, те напускат вашия сайт и започват да сърфират в мрежата.
В един от любимите им сайтове или във Facebook дисплейната реклама промотира вашия уебсайт.
Припомняйки марката, потребителите се връщат на вашия сайт, за да направят покупка, правейки удовлетворяващото пътуване от браузър до клиент.
Ползите от пренасочването
Пренасочването предоставя най-добрата възможност за насърчаване на новите потребители да станат клиенти или насърчаване на оферти за съществуващи клиенти с кръстосани продажби и продажби. Натискането на продукти и услуги никога не е било по-лесно.

WebsiteBuilderBG

Пренасочването може да помогне на Вашия бизнес

Увеличете процента на конверсия: потребителите, които разглеждат дадения продукт, са по-склонни да пазаруват. Вижте измерена възвръщаемост на инвестициите от генериране на трафик, като ги върнете на вашия уебсайт.
Борба с изоставянето на количките: потребителите, сравняващи различни онлайн търговци на дребно, са по-склонни да изоставят онлайн количките си по време на процеса на покупка. Чрез пренасочване можете да насочвате потребителите към конкретни продукти, които са прегледали и изоставили. Показването на насочени реклами в любимите им сайтове може да ги насърчи да се върнат назад и да извършат покупка.
Увеличете информираността за марката: колкото повече се виждат рекламите Ви, толкова по-голяма е вероятността вашата марка да бъде извикана. Дори ако потребителите просто сравняват алтернативи или търсят информация, увеличаването броя показвания на вашата марка пред целевата аудитория в крайна сметка ще доведе до продажби.

Свържете се с експерт по PPC

Ако се интересувате от нашите услуги за управление на PPC, свържете се с експертите на WebsitebuilderBG. Като наградена маркетингова агенция Pay Per Click, нашите специалисти са повече от способни да ви помогнат да проведете успешна кампания. Обадете ни се днес, за да се възползвате от всичко, което имаме да предложим на вашия бизнес.

Изпрати запитване

При възникнали въпроси, изпратете своето запитване